Nadělujeme radost ke všem nákupům nad 1500 Kč. Těšit se můžete na tuto bavlněnou tašku BioVara.

Broskve plátky sušené mrazem - lyofilizované

Kód: SALSPS1479M250 SALSPS1479M1000 SALSPS1479M60 SALSPS1479M25 SALSPS1479M120 Zvolte variantu
509 Kč 1 819 Kč 139 Kč 59 Kč 259 Kč od 59 Kč
Do týdne Do týdne Skladem (3 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
15.3.2021 15.3.2021 9.3.2021 9.3.2021 9.3.2021 Zvolte variantu
Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou zdrojem draslíku a vitamínu C. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu. Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu – ten je důležitý pro ...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou zdrojem draslíku a vitamínu C. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu.

Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu – ten je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů. Dále přispívá k normální psychické činnostifunkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Vitamín C zvyšuje vstřebávání železa.

Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.

Tabulka nutričních hodnot:

 

Nutriční hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota

1 465 kJ/350 kcal

Bílkoviny

4,32 g

Tuky

1,44 g

        - z toho nasycené mastné kyseliny

0 g

Sacharidy

90 g

       - z toho cukry

60 g

Vláknina

10 g

Sodík

0 g

Draslík

912 mg (45,60 %)*

Vápník

28,8 mg

Železo

1,44 mg

Vitamin C

31,68 mg (39,60 %)*

* % RHP – Referenční hodnota příjmu

Složení: 100% broskve – plátky mrazem sušené bez přísad a konzervačních látek.

Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: