Do roku 2021 s novou energií. Jsme nová BioVara. Na co se můžete těšit? Více zde. :-)

Ginkgo biloba - ginko mletý list 120g

Kód: SALSPS1058
Neohodnoceno
169 Kč
Do týdne
Můžeme doručit do:
27.1.2021
Mletý list v prášku pro snadné užití Jinan dvoulaločný, známý také pod názvem ginkgo biloba, je opadavý strom, jehož pozitivních účinků na lidský organismus využívali již ve starověké Číně. Jedná se o jednu z nejstarších rostlin naší planety (na Zemi rost...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mletý list v prášku pro snadné užití

Jinan dvoulaločný, známý také pod názvem ginkgo biloba, je opadavý strom, jehož pozitivních účinků na lidský organismus využívali již ve starověké Číně. Jedná se o jednu z nejstarších rostlin naší planety (na Zemi rostla již v době dinosaurů) s velmi vysokou odolností vůči nepříznivým okolním vlivům. V Číně je užívána jako lék již 5 tisíc let. O její váženosti svědčí i statut národního stromu Číny. Ve fytoterapii je užívanou částí list.

Ginkgo biloba působí příznivě na mikrocirkulaci krve a funkci periferního oběhového systému. Napomáhá k uchování zdravého zraku a sluchu. Přispívá k normální činnosti mozku, podporuje kognitivní funkceduševní rovnováhu. Užívání je proto vhodné pro studenty nebo naopak pro vyšší věkovou skupinu či osoby s psychicky náročným zaměstnáním. Působí jako antioxidant.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

Způsob užití:
Jednu čajovou lžičku mletého listu rozmícháme ve vodě a vypijeme. Užíváme 3× denně. TIP na přípravu: Do sklenice s práškem přidáme pouze 2× více vody nežli prášku a rozmícháme na pastu, kterou rozředíme tekutinou – nevznikají hrudky.

Upozornění: Může snižovat srážlivost krve.

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu

Doplňkové parametry

Kategorie: BYLINY
Hmotnost: 0.13 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: