Do roku 2021 s novou energií. Jsme nová BioVara. Na co se můžete těšit? Více zde. :-)

Jiaogulan Matcha Thailand

Kód: SALSPS1569M250 SALSPS1569M1000 SALSPS1569M50 Zvolte variantu
Neohodnoceno
1 379 Kč 3 999 Kč 349 Kč od 349 Kč
Do týdne Do týdne Do týdne Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
1.2.2021 1.2.2021 1.2.2021 Zvolte variantu
Jiaogulan Matcha Thailand je jemně mletý ženšen pětilistý, který pochází z jihovýchodní Asie, z Thajska. Jedná se o nejvyšší sortu. Připravuje se z něj chutný nálev, který dle některých tvrzení předčí účinky ženšenu pravého. Je nazývaný bylinou nesmrteln...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jiaogulan Matcha Thailand je jemně mletý ženšen pětilistý, který pochází z jihovýchodní Asie, z Thajska. Jedná se o nejvyšší sortu.
Připravuje se z něj chutný nálev, který dle některých tvrzení předčí účinky ženšenu pravého. Je nazývaný bylinou nesmrtelnosti. Patří do skupiny antioxidantů, má schopnost čistit organismus od škodlivých látek.

Přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi, má vliv na zdraví jater. Pomáhá při překyselení žaludku udržuje neutrální pH. Blahodárně působí na kardiovaskulární systém, podporuje krevní oběh, přispívá k normální funkci cév a napomáhá udržet správné hodnoty tlaku. Jiaogulan podporuje přirozenou obranyschopnost organismu.

Tradiční užití:
Doporučujeme vyzkoušet přípravu ve stylu Matcha Tea: Do misky čavan vložíme 1 vrchovatý čašak (cca 1 g) a zalijeme vodou o teplotě 75 °C. K vyšlehání použijeme bambusovou metličku zvanou časen. Jakmile dostatečně rozmícháme, podáváme.

Jestliže nemáme k dispozici výše uvedené náčiní, kvalitní jiaogulan matchu si připravíme smísením čtvrt čajové lžičky (cca 1 g) se 150 ml vody o 75 °C a vyšleháme metličkou. Můžeme použít shaker. Vyzkoušejte přípravu ledového čaje smísením čtvrt čajové lžičky jiaogulan matchy s 150 ml kvalitní studené vody v shakeru. Protřepáváme půl minuty a poté podáváme.

Země původu: Thajsko

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: