Nadělujeme radost ke všem nákupům nad 1500 Kč. Těšit se můžete na tuto bavlněnou tašku BioVara.

Chilli Habanero

Kód: SALSPS1510M1000 SALSPS1510M30 SALSPS1510M150 SALSPS1510M90 SALSPS1510M15 Zvolte variantu
2 999 Kč 149 Kč 619 Kč 409 Kč 79 Kč od 79 Kč
Na dotaz Do týdne Do týdne Do týdne Do týdne Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
- 23.4.2021 23.4.2021 23.4.2021 23.4.2021 Zvolte variantu
Chilli Habanero (lat. Capsicum chinense) je středně velká paprička dorůstající délky 6 cm. Habanero pochází z amazonské oblasti, odkud se rozšířilo až do Mexika. Nezralé plody jsou zelené, s dozráváním mění barvu na obvyklou červenou, ale výjimkou není

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chilli Habanero (lat. Capsicum chinense) je středně velká paprička dorůstající délky 6 cm. Habanero pochází z amazonské oblasti, odkud se rozšířilo až do Mexika. Nezralé plody jsou zelené, s dozráváním mění barvu na obvyklou červenou, ale výjimkou není ani fialová, hnědá, oranžová, nebo dokonce bílá.

Papričky Habanero jsou velmi ostré, ale stále jedlé. Patří k nejoblíbenějším a nejznámějším chilli. V horkosti se řadí až nad známé chilli papričky Bird’s Eye. Chuť je květinová, delikatesní, velmi hřejivá a plná. Jejich vůně je zemitá, charakteristická pro sušenou papriku.

Chilli přispívá k udržení normálního zdraví žaludku, podporuje růst vlasů a působí jako antioxidant. Má vliv na metabolismus tuků a sacharidů, snížení příjmu kalorií, je vhodné při kontrole hmotnosti. Podporuje termogenezi – zvyšování produkce tepla.

Použití:
Chilli Habanero je velice pálivá paprička, která se nejčastěji přidává do horkých omáček, sals či pyré. Je vhodná k přípravě chilli olejů či k ozvláštnění sladkého pokrmu.

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Při vdechnutí či zasažení očí dochází k výraznému podráždění sliznice. Pečlivě uzavírejte.

Pálivost: 350 000 SHU

Složení: 100% Chilli Habanero – celé papričky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: