Nadělujeme radost ke všem nákupům nad 500 Kč. Těšit se můžete na tyto chutné i praktické dárečky.

Chmel - šištice řezané

Kód: SALSPS381M1000 SALSPS381M30 Zvolte variantu
599 Kč 49 Kč od 49 Kč
Do týdne Do týdne Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
27.10.2021 27.10.2021 Zvolte variantu
Chmel otáčivý je jako jedna z mála plodin nejkvalitnější na světě právě v České republice. Chmel, stejně jako cannabis, patří do čeledi konopovitých – do čeledi, která je tu evidentně proto, aby činila lidu radost, požitek a poskytla své fytoterapeutické

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chmel otáčivý je jako jedna z mála plodin nejkvalitnější na světě právě v České republice.

Chmel, stejně jako cannabis, patří do čeledi konopovitých – do čeledi, která je tu evidentně proto, aby činila lidu radost, požitek a poskytla své fytoterapeutické účinky.

Již od pradávna se věřilo pozitivní vlastnosti chmelu, labužníci ho pojídali samotný, jen okořeněný. Ve chvíli, kdy se chmel stal kulturní rostlinou a začal být pěstován ve velkém, bylo zjištěno, že sběrači chmele se snadněji unavili. Od té doby byl chmel využíván pro svůj uklidňující účinek, podporuje dobrý a zdravý spánek, a to nejen v nálevech, ale i jako přídavek do polštářů, jelikož i chmelové vonné silice působí uklidňujícím efektem.

Chmel se ukázal jako výborný prostředek podporující dobrý a klidný spánek. Chmel otáčivý podporuje nervový systém, přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Má vliv na správné fungování trávicího traktu. Doporučuje se ženám v období menopauzy, kdy je nápomocen tišit symptomy. Chmel řadíme také mezi antioxidanty.

Tradiční použití: Dvě čajové lžičky přelijeme 250 ml vody a necháme 15 min. stát. Pijeme 1–2× denně. Nápoj je teplé, příjemně hořké chuti.

Upozornění: Není vhodné pro těhotné a kojící ženy a malé děti.

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: