Nadělujeme radost ke všem nákupům nad 1500 Kč. Těšit se můžete na tuto bavlněnou tašku BioVara.

Genmai Miso pasta z hnědé rýže (nepasterizovaná) BIO - Clearspring 150 g

Kód: MISO4
Novinka
Značka: Clearspring
121 Kč 80,67 Kč / 100 g
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
17.5.2021

Tato miso pasta s plnou chutí, v japonštině Genmai Miso, poskytuje maximální výživu. Protože se vyrábí z celých sójových bobů a hnědé rýže, má vysoce přírodní nutriční profil.

Detailní informace

Detailní popis produktu

POPIS

Na optimální zralost misa mají vliv oblast a klima, ve kterém se miso vyrábí, i dovednosti a zkušenosti odborníka zodpovědného za fermentaci. Doba zrání se liší, od 6 měsíců během horkého letního období v určité prefektuře, až po 18 měsíců v chladnějších oblastech.

Dopřejte si toto vydatné miso po celý rok v omáčkách, pomazánkách, polévkách a pečených či dušených pokrmech.

Miso má všestranné použití k dochucení různých jídel, polévek, dušených pokrmů a fazolových pokrmů. Je vynikající přísadou do omáček, dipů, pomazánek a pickles. Miso výborně dochutí dresinky na saláty, hodí se do nudlí, tofu, zeleninových a grilovaných pokrmů. 

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Společnost Clearspring zaručuje dodávky nejlepšího bio miso z Japonska. Miso je autentické veganské fermentované jídlo, které se v Japonsku vyrábí od 8. století. V mnoha pokrmech a polévkách se ho zde denně zkonzumuje více než 1 000 tun.

Kvůli vysoké poptávce po miso od společnosti Clearspring máme výrobu bio miso nasmlouvanou u několika výrobců z různých regionů Japonska. Všechny naše misa se vyrábí podle tradičních receptur za použití nejlepších možných bio ingrediencí, ale protože je miso živý výrobek, jeho chuť, barva a konzistence se budou mírně lišit v závislosti na regionu a ročním období. Světlejší miso často pochází z jihu, kde je kvůli teplejšímu klimatu kratší doba zrání než v severních oblastech, kde obvykle vzniká miso tmavší.

Občas však miso může přirozeně fermentovat přímo ve sklenici, díky čemuž barva miso v průběhu času postupně ztmavne. Toto probíhající zrání může také způsobit vyboulení víka, ale můžete si být jisti, že produkt je stále chutný a nezávadný. Chcete-li tuto fermentaci zpomalit, jednoduše výrobek uchovávejte v chladu.

Vlastnosti

  • 100% bio složení
  • nízký obsah tuku
  • univerzální využití

Složení: celé sójové boby* 47%, hnědá rýže* 33%, mořská sůl, voda.
* = z kontrolovaného ekologického zemědělství (bio)

Skladování: Skladujte v chladu. Miso je živý produkt a pokračující fermentace může způsobit vyboulení víčka, což není na závadu. Na produktu se také může vlivem působení vzduchu objevit nezávadný bílý kvasinkový potah, který lze odstranit.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

  Energetická hodnota 662 kJ / 158 kcal
  Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny) 6,1 g (1,2 g)
  Sacharidy (z toho cukry) 10 g (7 g)
  Bílkoviny 12 g
  Sůl 12,7 g

  

Hmotnost:  150 g

Země původu:  Japonsko

    3923 kopie

Doplňkové parametry

Kategorie: Potraviny
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: