Nadělujeme radost ke všem nákupům nad 1500 Kč. Těšit se můžete na tuto bavlněnou tašku BioVara.

Ghí - přepuštěné máslo BIO

Kód: SALSPS1657 SALSPS1659 Zvolte variantu
699 Kč 139 Kč od 139 Kč
Do týdne Vyprodáno Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
BIO máslo přepuštěné tradičním ájurvédským způsobem Ghí je výrobek původem z Indie, jehož kořeny sahají dávno do minulosti. Ájurvéda na ghí pohlíží jako na základ kuchyně. Jedná se o máslo zpracované z kravského mléka, které se zahřátím zbavuje vody,

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO máslo přepuštěné tradičním ájurvédským způsobem

Ghí je výrobek původem z Indie, jehož kořeny sahají dávno do minulosti. Ájurvéda na ghí pohlíží jako na základ kuchyně. Jedná se o máslo zpracované z kravského mléka, které se zahřátím zbavuje vody, bílkovin a laktózy – tím získává delší trvanlivost, výrazné krémové aroma, nežlukne, nekazí se a je vhodné pro alergiky.

Hlavní výhodou BIO ghí je bod přepalování, který se oproti konvenčnímu máslu (150 °C) posunul na hranici 250 °C. Zajímavé je, že BIO ghí není potřeba uchovávat v chladničce. Traduje se, že čím je starší, tím je lepší. Zraje jako víno a výborně se pojí se širokou škálou koření a bylinek.

Ghí BIO od Salvia Paradise® je vyráběno tradičním ájurvédským způsobem. Ve střední Evropě známe přepuštěné máslo již několik stovek let. Způsob jeho výroby je však odlišný oproti ájurvédskému. Pravé ájurvédské ghí má příjmnou oříškovo-máslovou chuť a lákavé aroma.

Složení: BIO máselný tuk nejméně 99,3 %

 

Nutriční hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota

3 682 kJ/879 kcal

Bílkoviny

0 g

Tuky

99,3 g

- z toho nasycené mastné kyseliny

62 g

Sacharidy

0 g

- z toho cukr

0 g

Sodík

0 mg

Skladování: V temnu a suchu při teplotě do 20 °C.
Upozornění: Změna konzistence zejména při vyšších teplotách není na závadu.

Použití:
BIO máslo ghí je vhodné na vaření, smažení i pečení. Pokrmům dodává delikatesní nádech oříškové chuti.

CZ 19387

K výrobě byla použita surovina z kontrolovaného ekologického zemědělství v ČR.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: