Nadělujeme radost ke všem nákupům nad 1500 Kč. Těšit se můžete na tuto bavlněnou tašku BioVara.

Honeybush červený BIO

Kód: SALSPS1236M100 SALSPS1236M1000 SALSPS1236M50 Zvolte variantu
149 Kč 1 099 Kč 79 Kč od 79 Kč
Do týdne Do týdne Do týdne Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
27.4.2021 27.4.2021 27.4.2021 Zvolte variantu
Honeybush BIO je chutí i vůní velmi podobný známému rooibosu. Je méně známý díky tomu, že rooibos se lépe pěstuje a kultivuje, zatímco honeybush je dodnes sklízen z planých rostlin. Honeybush BIO je sklízen v době květu, kdy se v okolí rostliny line

Detailní informace

Detailní popis produktu

Honeybush BIO je chutí i vůní velmi podobný známému rooibosu. Je méně známý díky tomu, že rooibos se lépe pěstuje a kultivuje, zatímco honeybush je dodnes sklízen z planých rostlin.

Honeybush BIO je sklízen v době květu, kdy se v okolí rostliny line výrazná vůně medu. Tuto výraznou vůni a posléze i chuť si honeybush zachovává i po usušení.

Honeybush se po sklizení naseká na malé kousky, následnou fermentací a sušením na slunci pak dostane typickou červenohnědou barvu. Při tomto procesu získává příjemné medové aroma. Pokud máte zkušenost s čajem rooibos, pak zjistíte, že honeybush je lahodnější právě díky oné výraznější medovitosti rostliny. Nálev je jemný se silným aroma květin a medu.

Honeybush BIO má okouzlující chuť a neobsahuje kofein, proto je vhodný i pro nejmenší děti i k dlouhodobému popíjení.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích nebo v herbáři.

Tradiční použití: Lžíci BIO honeybushe vložíme do 250 ml vroucí vody a necháme 5–10 min. louhovat. Můžeme dosladit medem.

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: