Nadělujeme radost ke všem nákupům nad 500 Kč. Těšit se můžete na tyto chutné i praktické dárečky.

Hořčičné semínko bílé mleté BIO 50 g AYURVITA

Kód: DNM1100
49 Kč
Na dotaz
Položka byla vyprodána…

BIO hořčičné semínko mleté - koření, které se hojně využívá v kuchyni. Nejznámější je jeho zpracování na oblíbenou pikantní pochutinu – hořčici. Dále se využívá při konzervaci zeleniny: zelí, červené řepy, rajčat, okurek a hub. Lze jej však také použít při dušení zeleniny, k přípravě dipů či omáček.

 Chuť a použití: Celá semena se používají zejména při konzervaci zeleniny (zelí, červená řepa, okurky) a hub, při přípravě čalamád a pickles, k marinování, k výrobě majonézy, omáček a salátů, Lze je použít i při přípravě základů pokrmů na oleji (pod těstoviny, rýži)
Vyzkoušejte náš recept viz. níže.
 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: BIO hořčičné semínko bílé (Sinapis alba)
Skladujte: v temnu a suchu
Země původu: Německo
Dovoz: z EU
Obsah balení: 50 g

Vyrobeno v / Distributor v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, 768 04 Střílky

 

Vyzkoušejte náš recept:
 Kozí (beraní) rohy sterilované
 Budeme potřebovat: kozí rohy (beraní), olej, ocet 1l, voda 3,8l, sůl 160g, cukr krupice 360g, hořčičné semínko cca 2 lžíce, pepř celý 20ks, nové koření 12ks, bobkový list 12ks
 Kozí rohy omyjeme, stopky neodkrajujeme, pouze zkrátíme. Rohy naskládáme do čistých sklenic, nejlépe širších, protože se do nich lépe zkroucené papričky skládají.

Rohy zalijeme nálevem svařeným z uvedených ingrediencí. Nálev povaříme cca 15 minut a zalévat jím můžeme ihned po uvaření i vychladlým. Pokud chceme mít rohy jemnější, dáme do každé sklenice dvě lžičky oleje. Nálev postačí na 8-10 klasických okurkových sklenic, záleží na tom, jak je naplníme. Cukr můžeme zkombinovat nebo nahradit sladidlem. Zavařujeme klasickým způsobem.

 

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: