Do roku 2021 s novou energií. Jsme nová BioVara. Na co se můžete těšit? Více zde. :-)

Chilli Pasilla

Kód: SALSPS1495M100 SALSPS1495M1000 SALSPS1495M20 SALSPS1495M50 SALSPS1495M200 Zvolte variantu
Neohodnoceno
189 Kč 1 349 Kč 49 Kč 109 Kč 339 Kč od 49 Kč
Na dotaz Na dotaz Do týdne Do týdne Na dotaz Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
- - 25.1.2021 25.1.2021 - Zvolte variantu
Chilli Pasilla (lat. Capsicum annuum) patří mezi nejstarší odrůdu chilli papriček. Čerstvé plody se nazývají Chilaca. Původem jsou z Mexika a dosahují délky až 30 cm, v průměru mají zhruba 3 cm. Papričky zrají od zelené do čokoládově hnědé, až černé barvy...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chilli Pasilla (lat. Capsicum annuum) patří mezi nejstarší odrůdu chilli papriček. Čerstvé plody se nazývají Chilaca. Původem jsou z Mexika a dosahují délky až 30 cm, v průměru mají zhruba 3 cm. Papričky zrají od zelené do čokoládově hnědé, až černé barvy, odtud pramení i jejich další název „chilli negro“.

Jedná se o jemné chilli papričky, které jsou řazené mezi mírně pálivé chilli. Jejich chuť je jemně nasládlá, čokoládová, lehce nakyslá, papriková, kterou doprovází velice lákavé kouřové a uzené aroma. Semena pálivá nejsou.

Chilli přispívá k udržení normálního zdraví žaludku, podporuje růst vlasů a působí jako antioxidant. Má vliv na metabolismus tuků a sacharidů, snížení příjmu kalorií, je vhodné při kontrole hmotnosti. Podporuje termogenezi – zvyšování produkce tepla.



Tabulka nutričních hodnot:

 

ve 100 g

Energetická hodnota

1 384 kJ/328 kcal

Bílkoviny

14 g

Tuky

3,3 g

- z toho nasycené mastné kyseliny

0,3 g

Sacharidy

66,2 g

- z toho cukry

39,8 g

- z toho vláknina

11,3 g

Sůl

0,2 g


Použití:
Hodí se především do omáček, jsou vhodné pro kombinaci s ovocem. Výborně se doplňují s česnekem, houbami, oregánem či fenyklem. Doporučujeme přidávat k masu, jako je jehněčí, kachna a mořské ryby.

Pálivost: 2 000 SHU

Složení: 100% Chilli Pasilla – celé papričky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: