Aromaterapeutické živé přírodní mýdlo s měsíčkem a kurkumou

 - Kliknutím zobrazíte detail obrázku.

Aromaterapeutické živé přírodní mýdlo s měsíčkem a kurkumou

Jemné, velmi výživné přírodní mýdlo s aromaterapeutickou složkou, které přispívá k prokrvení, vypnutí, rozjasnění a ochraně pleti před předčasným stárnutím. Má silné regenerační účinky. Propůjčuje pleti zdravý, sametově hladký, matný efekt a zanechává ji jemnou, vyživenou a pružnou. Toto mýdlo je vhodné pro všechny typy pleti, zejména pro pleť zralou

Zobrazit celý popis

Výrobce:ELEMA
Katalog. číslo:arm
Hmotnost položky:0.1 kg
Naše cena: 138 Kč vč. DPH
DPH:21%
Počet ks

Do výrobků nepřidáváme žádné stabilizátory, umělé konzervanty, parabeny či silikony. Nepoužíváme potravinářská ani jiná chemická barviva, syntetické či polosyntetické vůně. Proto můžeme naše produkty označit jako absolutně  čisté.

 
Výrobní technologie je nastavená na 25 - 27°C, tak, aby všechny cenné přírodní látky obsažené ve vstupních surovinách zůstaly v konečném výrobku uchovány v živém (aktivním ) stavu.  I materiály použité při výrobě našich produktů jsou přírodní. Mýdla i šampóny nám zrají na neošetřených dřevěných policích. Celý proces výroby je ruční manufaktura
 

Vhodné na všechny typy pleti. Doporučujeme především ženám.

Vůně

Jemné tóny květin a pryskyřice

Ingredients (INCI)

Cocos Nucifera, Olea Europaea Fruit Oil, Elaeis Guineensis Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Rosa Canina Fruit oil, Calendula officinalis extract, Curcuma longa, Canarium luzonicum, Lavandula officinalis oil, Aqua.

Výživné složky

Olivový olej, Extrakt z měsíčku, mletá kurkuma, za studena lisovaný ricínový, rakytníkový, šípkový a ostružinový olej, přírodní aroma olej elemi a levandule.

Hmotnost

110g +/- 10% odpar - dárková krabička

Podrobné složení

Olivový olej je vhodný pro suchou, zánětlivou, alergickou, podrážděnou, poraněnou či jinak poškozenou pokožku. Doporučuje se také k péči o velmi jemnou pokožku dětí a batolat již od prvních dní života. Zjemňuje a zvláčňuje, chrání před mrazem,urychluje hojení jizev,potlačuje lupénku i akné, je vhodný při ekzémech i bércových vředech a na popraskanou kůži.

Ricinový olej je specifickým rostlinným olejem. Získává se ze semen skočce obecného (Ricinus communis), který se lidově označuje také jako ,,ricinovník". Ačkoliv skočec obsahuje známý jed - ricin, ricinový olej toxický není. Naopak, má mnoho blahodárných účinků a široké využití, např. v potravinářství, farmaceutickém průmyslu a kosmetice.regeneruje suchou, citlivou a poškozenou pokožku. Účinně promašťuje, a zvláčňuje, podporuje hydrataci. Pomáhá hloubkovému vstřebávání ostatních cenných olejů, vitamínů, potřebných minerálů a dalších výživných látek do pokožky. Účinný při bolestech kloubů, zánětech a ekzémech, hojení i starých jizev a strií.

Kokosový olej pro vytvoření pěny, výživu a regeneraci. Kokosový olej obsahuje velké množství vitamínu E, který pomáhá s hydratací pokožky a vůbec s poškozenou kůží a také bojuje s příznaky jejího stárnutí. Dobré výsledky má i s celulitidou, striemi a pomáhá s eliminací folikulární keratózy. Kokosový olej poskytuje přirozenou ochranu před škodlivým UV zářením. Může být používán i při prevenci či léčbě mikrobiálních a plísňových kožních infekcí, které způsobují či zhoršují popraskané paty nebo akné. Při namíchání v nesprávném poměru může vysušovat.

Palmový olej - Na palmový olej použitý v našich přípravcích máme certifikát o udržitelnostijeho zdroje. Pochází od drobných pěstitelů z Indonézie, nikoli z velkoplantážového pěstování. Olej z palmy je geneticky nezatížený a chemicky čistý na rozdíl od možné varianty v podobě slunečnicového či řepkového oleje. Do mýdel a dalších kosmetických přípravků byl přidáván již od starověku, pro své jedinečné vlastnosti - nejvyšší obsah přírodního vitamínu E, vysoký obsah antioxidantů, vitamínů A,D,K,
betakarotenu, coenzymu Q10 a vyvážené složení mastných kyselin. Vyrábí se bez hydrogeneze (bez nebezpečných trans mastných kyselin), neobsahuje cholesterol a je účinnou prevencí proti rakovině kůže. Pleť výrazně zvláčňuje, hydratuje a
zpevňuje, nezanáší póry a mýdlům a šampónům zajistí potřebnou tuhost. Až 90% z jeho celkové produkce se využívá jako additivum do pohonných hmot a jen zbývajících 10% je využito pro potravinářské a kosmetické účely.

Rakytníkový olej je označován klinickými testy jako všelék současnosti, díky svým vyjímečným účinkům na lidský organismus. Účinný na DNU, revma, bolestech kloubů, k hojení ran, na ekzémy a prakticky na všechna kožní onemocnění, zvyšuje pružnost, vitalitu, omezuje tvorbu vrásek, je vhodný po chemoterapii, na omrzliny i popáleniny. Stimuluje růst tkání, hojí poranění bez jizev.

Ostružinový olej obsahuje více než 70% polynenasycených mastných kyselin. Má vysoký podíl vitamínu C v přirozené, přírodní formě, který nejenom že podporuje naši imunitu, ale navíc jako přírodní antioxidant snižuje projevy stárnutí, zabraňuje předčasné tvorbě vrásek, eliminuje stařecké skvrny, rozšířené póry a jiné kožní problémy

Šípkový olej má silné regenerační a hojivé účinky, podporuje obnovu pleti. Skvěle působí na jizvy, zvyšuje vitalitu pleti a reguluje tvorbu kožního mazu. Uklidňuje záněty kůže a napomáhá jejich hojení. Navrací pokožce pružnost a je silným antioxidantem.

Esence Elemi Kanárník luzonský, rostoucí v tropických oblastech Asie, především na Filipínách produkuje hustou, lepkavou, nádherně voňavou pryskyřici, nazývanou Elemi, která omlazuje a vyhlazuje pleť, chrání proti předčasnému stárnutí, má antiseptické účinky, napomáhá hojení zánětů a rozjasňuje pleť. Je vhodná pro ošetření každého typu pleti, vykazuje výrazné tonizační vlastnosti a je účinná i při léčbě akné.

Esenciální olej levandule. Levandulová silice je vhodná pro ošetřování všech typů pleti. Má antiseptické a hojivé vlastnosti a schopnost regulovat mazotok, stejně tak schopnost rychlé obměny kožních buněk. Je vhodná k péči o pleť mastnou i suchou, na akné i další kožní problémy. Dezinfikuje, tonizuje hojí afty a opary a je účinná proti bodnutí hmyzem.

Měsíček zvláčňuje, hojí, hydratuje, rozjasňuje, je účinným antimykotikem, napomáhá detoxikovat organismus, vhodný na bradavice a křečové žíly. Působí protizánětlivě. Vyvolává něhu a nabíjí pozitivní energií.

Kurkuma neboli indický šafrán je koření výrazně žluté barvy, ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého (Curcumalonga). Původ má v jižní Asii, největším producentem je Indie. Indické ženy a dívky si již od pradávna oplachují tvář ve vodě s kurkumou. Kurkuma zanechává zlatavou zář a chrání pleť před akné a podobnými kožními problémy, reguluje činnost mazových žláz, zlepšuje prokrvení, podporuje tvorbu kolagenu a tím přispívá k regeneraci kůže. Hluboce čistí a vyživuje pleť a udržuje ji elastickou a mladistvou a hydratovanou. Je účinná při ekzémech, akné i na pihy. Kurkuma patří mezi přírodní antibiotika s protibakteriálním a protivirovým účinkem. Obsahuje esenciální olej kurkumin, který má na akutní zánětlivé procesy stejné účinky jako kortizon a fenylbutazon ( v případě chronických zánětů je jeho účinnost pouze poloviční), ale není toxický. Stovky vědeckých studií prokázaly blahodárné účinky kurkumy a proto je zařazena mezi tzv. všeléky. Obecně je považována za jednu z neúčinnějších bylin na světě.

Aromaterapie:

Aromaterapie elemi zlepšuje náladu, osvěžuje a zbystřuje smysly. Dokáže harmonizovat, spojuje nebe se zemí, klidní, uvolňuje mysl, podporuje meditaci, nabíjí energií radosti, lásky a něhy, zvyšuje koncentraci a vytrvalost. 
Aromaterapie levandule má blahodárné účinky na nervové vyčerpání, psychické napětí, odstraňuje hysterii, depresi, silné emoce, eliminuje stres, úzkost, nespavost, migrény i ostatní bolesti hlavy, podporuje zklidnění navozuje pocity radosti čistoty a štěstí.