Nadělujeme radost ke všem nákupům nad 1500 Kč. Těšit se můžete na tuto bavlněnou tašku BioVara.

Maďarské koření

Kód: SALSPS1624M100 SALSPS1624M250 SALSPS1624M1000 SALSPS1624M500 Zvolte variantu
Neohodnoceno
69 Kč 159 Kč 499 Kč 289 Kč od 69 Kč
Do týdne Do týdne Do týdne Do týdne Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
8.3.2021 8.3.2021 8.3.2021 8.3.2021 Zvolte variantu
Maďarské koření je velice oblíbený kořenicí přípravek. Jedná se o jemně pikantní směs, která se hodí zejména na steaky, rožněná masa, pikantní omáčky a guláše. Maďarské koření má výrazné paprikové aroma dokreslené vůní kmínu. Chuť je příjemně papriková a ...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Maďarské koření je velice oblíbený kořenicí přípravek. Jedná se o jemně pikantní směs, která se hodí zejména na steaky, rožněná masa, pikantní omáčky a guláše. Maďarské koření má výrazné paprikové aroma dokreslené vůní kmínu. Chuť je příjemně papriková a mírně pikantní, kmínová.

Složení: Mořská sůl (max. 15 %), paprika sladká a pálivá, kmín, cibule, pepř.

Použití:
Maďarské koření se výborně hodí zejména na grilovaná masa, zeleninu a steaky. Vhodné je také do gulášů, paprikových omáček, luštěnin, zelných a gulášových polévek.

Maďarský gril

Na čtyři porce potřebujeme:

  • 1 kg masa,
  • 4 polévkové lžíce olivového oleje,
  • 2 lžíce Maďarského koření.

Postup: Maďarské koření smícháme s olejem a touto marinádou potřeme plátky masa, které necháme v ledničce odležet alespoň dvě hod. Poté opékáme na grilu či pánvi a podáváme.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: