Nadělujeme radost ke všem nákupům nad 500 Kč. Těšit se můžete na tyto chutné i praktické dárečky.

Maral kořen

Kód: SALSPS232M100 SALSPS232M1000 SALSPS232M50 Zvolte variantu
189 Kč 1 459 Kč 109 Kč od 109 Kč
Skladem (4 ks) Do týdne Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
3.8.2021 9.8.2021 3.8.2021 Zvolte variantu
O mimořádných účincích této rostliny veřejnost poprvé informoval známý sibiřský etnograf G. N. Potatin na konci 19. století. Jako první prokazoval účinky této rostliny A. A. Saratikov v roce 1947, kdy ji zkoušel u pacientů trpících všeobecnou mentální

Detailní informace

Detailní popis produktu

O mimořádných účincích této rostliny veřejnost poprvé informoval známý sibiřský etnograf G. N. Potatin na konci 19. století. Jako první prokazoval účinky této rostliny A. A. Saratikov v roce 1947, kdy ji zkoušel u pacientů trpících všeobecnou mentální slabostí.

Maral je bylina pocházející z drsných podmínek jižní Sibiře. Místní obyvatelé ji považují za jednu z předních, velmi ceněných bylin. Jméno maralu je odvozeno od jelenů maralů, kteří bylinu spásají jako zdroj potravy a vyhrabávají její kořen zejména v době říje. Bylinka jim pomáhá přežít dlouhou zimu.

Maral osvěžuje tělo, podporuje imunitní systém. Maral přispívá k udržení normálních funkcí kardiovaskulárního systému, ovlivňuje mentální kapacitu.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších účincích této byliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích nebo v herbáři.

Příprava: Jednu polévkovou lžíci sekaného kořene maralu vložíme do půl litru studené vody a přivedeme k varu. Na mírném ohni povaříme cca 5 min. a necháme odstát, poté scedíme a popíjíme 2–3× denně po jednom šálku.

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: