Nadělujeme radost ke všem nákupům nad 1500 Kč. Těšit se můžete na tuto bavlněnou tašku BioVara.

Medvědí česnek mletý

Kód: SALSPS1220M1000 SALSPS1220M50 SALSPS1220M750 SALSPS1220M350 SALSPS1220M150 Zvolte variantu
899 Kč 69 Kč 749 Kč 419 Kč 199 Kč od 69 Kč
Do týdne Do týdne Do týdne Do týdne Do týdne Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
26.4.2021 26.4.2021 26.4.2021 26.4.2021 26.4.2021 Zvolte variantu
Medvědí česnek je vytrvalá rostlina dorůstající výšky až 40 cm. Kořen má cibulovitý, stonek přímý, listy převážně přízemní a řapíkaté, na povrchu potažené kutikulou, proto jsou hladké a světlé. Květy medvědího česneku jsou bílé, drobné a často vytváří

Detailní informace

Detailní popis produktu

Medvědí česnek je vytrvalá rostlina dorůstající výšky až 40 cm. Kořen má cibulovitý, stonek přímý, listy převážně přízemní a řapíkaté, na povrchu potažené kutikulou, proto jsou hladké a světlé. Květy medvědího česneku jsou bílé, drobné a často vytváří květenství ve tvaru okolíku. Plodem je tobolka. Domovinou rostliny je Kavkaz a východní Evropa, ale postupem času se její geofyt rozšiřoval po celé Evropě a Asii.

Medvědí česnek přispívá k přirozené činnosti kardiovaskulární soustavy, napomáhá normálnímu metabolismu cholesterolukrvi a podporuje oběhové funkce. Má vliv na odstraňování těžkých kovů z organismu, ovlivňuje funkce střev. Zajímavé (a příjemné) je, že pro své okolí není uživatel cítit tak, jako po užívání česneku kuchyňského.

Složení: 100% Allium ursinum.

Doporučené dávkování a způsob přípravy:
Medvědí česnek se tradičně využívá v kuchyni jako koření, ale lze ho užívat i v pravidelných účelových dávkách (jednu čajovou lžičku mleté nati rozmíchat ve vodě a vypít). Užívá se 3× denně.
TIP na přípravu: Do sklenice s práškem přidáme pouze 2× více vody nežli prášku a rozmícháme na pastu, kterou rozředíme tekutinou – nevznikají hrudky.

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: