Nadělujeme radost ke všem nákupům nad 500 Kč. Těšit se můžete na tyto chutné i praktické dárečky.

Milky Oolong

Kód: SALSPS540M1000 SALSPS540M50 SALSPS540M150 SALSPS540M300 Zvolte variantu
2 699 Kč 149 Kč 439 Kč 839 Kč od 149 Kč 298 Kč / 100 g
Do týdne Do týdne Do týdne Do týdne Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
27.9.2021 27.9.2021 27.9.2021 27.9.2021 Zvolte variantu
Milky oolong je výjimečný mléčný čaj z čínské provincie Fujian. Lístky se nechávají zavadat v mléčné páře, jsou několikanásobně máčeny v mléčné esenci a poté rolovány. Čaj tak získá nezaměnitelnou jemně mléčnou chuť. Aroma je nezapomenutelné, intenzivní,

Detailní informace

Detailní popis produktu

Milky oolong je výjimečný mléčný čaj z čínské provincie Fujian. Lístky se nechávají zavadat v mléčné páře, jsou několikanásobně máčeny v mléčné esenci a poté rolovány. Čaj tak získá nezaměnitelnou jemně mléčnou chuť. Aroma je nezapomenutelné, intenzivní, smetanové a lehce nasládlé. Nálev je barvy žlutozelené.

Čaj oolong je polofermentovaný čaj, který prošel částečnou oxidací. Lze říci, že se jedná o čaj, který zůstal na půli cesty mezi čajem černým a zeleným. Výhodou čajů oolong je skutečnost, že z obou typů čajů si ponechaly to nejlepší. Čaje typu oolong se vyznačují svojí sladkostí a složitostí struktury chuti.

Čajovník čínský působí jako antioxidantpodporuje fyzickou a mentální aktivitu. Pití čaje je vhodné pro udržení zdravého chrupu, podporuje stav kostí a kůže. Je doporučován při regulaci hmotnosti, je schopen normalizovat hladinu glukózy v krvi a metabolismus tuků. Podporuje normální zdraví srdce.

Doporučená příprava:
Jednu polévkovou lžíci (cca 6–7 g) čaje vložíme do konvičky a přelijeme 500 ml vody o teplotě 85 °C. Necháme louhovat 2–3 min. S každým dalším nálevem prodlužujte dobu louhování cca o 1–2 min. Tímto způsobem lze připravit 5–6 kvalitních nálevů.

Zákonné zařazení: Ochucený čaj

Složení: Pravý polofermentovaný čaj, mléčná esence.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: