Nadělujeme radost ke všem nákupům nad 1500 Kč. Těšit se můžete na tuto bavlněnou tašku BioVara.

Pepř barevný celý

Kód: SALSPS2074M100 SALSPS2074M1000 SALSPS2074M500 SALSPS2074M200 Zvolte variantu
89 Kč 799 Kč 419 Kč 179 Kč od 89 Kč
Do týdne Do týdne Do týdne Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
24.5.2021 24.5.2021 24.5.2021 18.5.2021 Zvolte variantu
Pepř je jedním z nejoblíbenějších koření vůbec. Tato směs 4 druhů pepře v sobě pojí klasickou chuť černého pepře, jemnější chuť bílého a zeleného a nasládlou chuť růžového pepře. Složení: pepř černý, bílý, zelený, růžový Použití: Pepř barevný je velmi

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pepř je jedním z nejoblíbenějších koření vůbec. Tato směs 4 druhů pepře v sobě pojí klasickou chuť černého pepře, jemnější chuť bílého a zeleného a nasládlou chuť růžového pepře.

Složení: pepř černý, bílý, zelený, růžový

Použití:
Pepř barevný je velmi oblíbený při přípravě steaků. Stejně jako jednotlivé pepře má široké použití. Hodí se k dochucení omáček, polévek atd. Oblíbený je k dochucení hotových pokrmů přímo z mlýnku, aby vynikla jeho ostrá a příjemná pepřová vůně.

Barevná pepřová omáčka k masu — potřebujeme:

  • 1 polévkovou lžíci másla;
  • 2 malé šalotky nakrájené najemno;
  • 1 stroužek česneku jemně nakrájený;
  • 1 polévkovou lžíci barevného pepře;
  • 125 ml hovězího vývaru;
  • 1 lžičku worcestrové omáčky;
  • 250 ml smetany;
  • sůl podle chuti.

Postup: Na pánvi při střední teplotě rozpustíme máslo, do něj přidáme šalotku, kterou necháme za občasného míchání zesklovatět (2–3 min.). Přidáme česnek a pepř a smažíme asi minutu, dokud česnek nezačne lehce hnědnout. Následně přidáme hovězí vývar, worcesterovou omáčku a poté vmícháme smetanu. Omáčku necháme na mírnou teplotu zhoustnout (8–10 min.). Podle potřeby dochutíme solí a podáváme.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.

Směs koření

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: