Bonbóny Peppersmith citron a máta bez cukru - Kliknutím zobrazíte detail obrázku.

Bonbóny Peppersmith citron a máta bez cukru

Peppersmith bonbony jsou slazené pouze xylitolem. Obsahují plných 92% xylitolu, což znamená, že každý balíček obsahuje téměř 14 g

Zobrazit celý popis

Výrobce:Peppersmith
Kód výrobce:Bonbóny Peppersmith citron a máta bez cukru
Katalog. číslo:96031957
Hmotnost položky:0.02 kg
Naše cena: 44 Kč vč. DPH
DPH:15%
Doba dodání: Skladem
Počet ks

Peppersmith bonbony jsou slazené pouze xylitolem


Možná vás překvapí, že to, co obvykle vyhodíte, když dožvýkáte žvýkačku, je už pouhých 25% z původní žvýkačky. To znamená, že 75% žvýkačky tvoří ostatní ingredience, které sníte. Stejně jako v případě žvýkaček je i u mentolových bonbónů důležité, co obsahují.


Při výrobě Peppersmith produktů, ať už jde o pravou anglickou mátu peprnou nebo pro zuby neškodný xylitol, používáme zásadně nejkvalitnější ingredience, abychom docílili skvělé chutě a přistupovali zodpovědně k našim zákazníkům. Narozdíl od jiných firem chceme, aby naši zákazníci věděli, co naše produkty obsahují, a proto vás informujeme o všech přísadách, které používáme.


Naše máta peprná (Mentha Piperita) a máta klasnatá (Mentha spicata) pocházejí z malé farmy v hrabství Hampshire.


Máta peprná je už po několik století považnována za tradiční anglickou surovinu. Nejlepší máta na světě pocházela se slavného mitchamského trojúhelníku v hrabství Surrey, mezi městy Sutton, Kingston a Mitcham. Mnoho polí, na kterých rostla tradičně máta peprná, bylo po druhé světové válce zrušeno, poněvadž byl hlad a na pole se muselo vysázet obilí. Angličtí farmáři se snaží obnovit pěstování tradiční anglické máty peprné, protože je neobyčejně kvalitní a dodává našim žvýkačkám svěží chuť a přirozenou vůni narozdíl od ostré chuti umělých příchutí.


Peppersmith bonbony jsou slazené pouze xylitolem. Obsahují plných 92% xylitolu, což znamená, že každý balíček obsahuje téměř 14 g. Proč ho používáme? Protože je to ekologicky získaná přírodní surovina, která  je I velmi zdravá pro náš chrup.


Xylitol byl poprvé získán z finské břízy na počátku 20. století. Jeho zvláštní jméno je odvozeno z řeckého slova “xyl”, které znamená “dřevo”, a proto je také znám pod názvem “dřevní cukr”. Toto sladidlo se v přírodě nachází ve stromech, ovoci, rostlinách, pr