Kuzu BIO škrob 50 g - Kliknutím zobrazíte detail obrázku.

Kuzu BIO škrob 50 g

Kuzu je japonský škrob, který se získává z kořene japonského vinného keře. Stáří kořene bývá kolem 10 let.

Zobrazit celý popis

Katalog. číslo:4539093100831
Hmotnost položky:0.05 kg
Naše cena: 113 Kč vč. DPH
DPH:21%
Doba dodání: Skladem
Počet na skladě:Méně než 5 ks
Počet ks

V kuchyni využívaný jako velmi kvalitní škrob. Kuzu je pnoucí rostlina podobná vinnému keři. Jeho kořen je velmi tuhý a má obrovskou sílu, dokáže prorůst i skálou. Kořen Kuzu váží až 90 kg. Škrob získaný z tohoto kořene má významné léčebné učinky.

Molekuly kuzu vstupují do vnitřních orgánů a zbavují je nepříznivého překyselení a bakteriálních infekcí. V mnoha případech žaludečních potíží, vnitřního podráždění (zánětů ) miska kaše, nebo pudinku z kuzu přinese okamžitou úlevu.

Škrob kuzu je tedy tradičně doporučován na zažívací problémy.

Použití škrobu KUZU: na zahušťování jídel (běžně jako škrob), pro úpravu omáček a polévek na dezerty a sladká jídla, pro úpravu ovoce a jeho neutralizace 

Obsah: 50g

Návody k přípravě: Na jeden šálek tekutiny rozdrťte asi 1–2 lžičky škrobu kuzu, rozpusťte ve studené vodě a poté přidejte do polévek, omáček, pudinků a za stálého a pomalého míchání vařte na mírném plameni dokud nezprůhlední.

Jako doplněk stravy: Lžičku kuzu rozmícháme v trošce studené vody, nalijeme do vařící vody a vaříme za stálého míchání, až se tekutina zprůhlední. Podáváme vlažné 2x - 3x denně, vždy mimo jídlo (půl hodiny před nebo hodinu po jídle).