Poradna

  • Zelené potraviny

    Zelené potraviny

    Zelené potraviny pro zdravé tělo i pleť aneb když je jídlo našim lékem. Rostliny obsahují nejen vitamíny a minerály, ale stovky dalších látek. Zvláště výjmečné místo zaujímají zelené potraviny. Jak napovídá jejich název, jde o zelené rostliny, většinou výhonky obilovin, luštěnin či zelené řasy, které obsahují mimořádně účinný koktejl živin -minerálů, enzymů, chlorofylu vitamínů, a dalších. Konzumují se buď ve formě čerstvých šťáv nebo se suší a melou na prášek, který slouží k přípravě nápojů nebo se přidává do jídla. Protože jsou zhotoveny z rostlin, obsahují všechny živiny v ideálních poměrech nutných pro jejich správné vstřebávání a využití. Ze sušené šťávy mladého ječmene či pšenice si můžete udělat pleťovou masku a Vaše unavená pleť dostane vitamínovou bombu.

Strana: 1