Nadělujeme radost ke všem nákupům nad 1500 Kč. Těšit se můžete na tuto bavlněnou tašku BioVara.

Sůl mořská pikant

Kód: SALSPS2080M200 SALSPS2080M400 SALSPS2080M800 SALSPS2080M1600 Zvolte variantu
Neohodnoceno
79 Kč 149 Kč 279 Kč 499 Kč od 79 Kč
Do týdne Do týdne Do týdne Do týdne Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
8.3.2021 8.3.2021 8.3.2021 8.3.2021 Zvolte variantu
Hrubá mořská sůl v kombinaci s pikantním kořením je vhodná pro milovníky ostré chuti. Pokrmům dodá výraznou pikantní chuť po česneku a pepři a jemnou pálivost po chilli. Složení: mořská sůl hrubá (max. 83,8 %), česnek, pepř černý, cibule, nové koření, chi...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hrubá mořská sůl v kombinaci s pikantním kořením je vhodná pro milovníky ostré chuti. Pokrmům dodá výraznou pikantní chuť po česneku a pepři a jemnou pálivost po chilli.

Složení: mořská sůl hrubá (max. 83,8 %), česnek, pepř černý, cibule, nové koření, chilli

Použití: Pikantní sůl se hodí k dosolení grilovaného masa, zeleniny a minutek. Lze ji použít i k dochucení hotových pokrmů, kterým dodá ostrost.

Pikantní steaky – potřebujeme:

  • 2 hovězí steaky;
  • 1 polévkovou lžíci olivového oleje;
  • podle chuti sůl mořská pikant.

Postup: Steaky vyndáme v dostatečném časovém předstihu z lednice, aby dosáhly pokojové teploty. Potřeme je olivovým olejem a posypeme kořenící směsí. Takto okořeněné steaky necháme 5–10 min. odležet. Následně připravujeme na rozpáleném grilu. Opékáme asi 5 min. z každé strany – závisí na stupni propečení, který preferujete. Po upečení necháme steaky odpočinout asi 5 min. na talíři. Následně podáváme se zeleninou nebo pečivem.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.

Kořenící přípravek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: