Nadělujeme radost ke všem nákupům nad 500 Kč. Těšit se můžete na tyto chutné i praktické dárečky.

Ženšen pětilistý HQ - jiaogulan list

Kód: SALSPS214M100 SALSPS214M1000 SALSPS214M50 Zvolte variantu
369 Kč 2 199 Kč 219 Kč od 219 Kč
Do týdne Do týdne Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
3.8.2021 3.8.2021 28.7.2021 Zvolte variantu
Jiaogulan s označením HQ – High Quality (nejvyšší kvalita) je tříděn a zpracováván podobně jako nejkvalitnější čaje. Na jeho kvalitu jsou kladeny nejvyšší nároky. Jiaogulan je známý i pod názvem „bylina nesmrtelnosti” nebo pětilistý ženšen. Je považován

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jiaogulan s označením HQ – High Quality (nejvyšší kvalita) je tříděn a zpracováván podobně jako nejkvalitnější čaje. Na jeho kvalitu jsou kladeny nejvyšší nároky.

Jiaogulan je známý i pod názvem „bylina nesmrtelnosti” nebo pětilistý ženšen. Je považován za jednu z nejmocnějších bylin světa. Řadí se do kategorie bylin čistících náš organismus (tzv. antioxidantů).

Z jiaogulanu se připravuje velice chutný čaj, který dle některých tvrzení předčí účinky ženšenu pravého. Jiaogulan je velmi šetrný k organismu, s obrovským potenciálem a silou přírodního produktu.

 

Jiaogulan patří do skupiny antioxidantů. Přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi. Jiaogulan je nápomocný při překyselení žaludku – udržuje rovnováhu pH. Blahodárně působí na kardiovaskulární systém, podporuje krevní oběh, přispívá k normální funkci cév a napomáhá udržet normální hodnoty tlaku a zdraví jater.

Jiaogulan podporuje přirozenou obranyschopnost organismu.

Tradiční užití: Jeden gram (cca vrchovatá čajová lžička) se zalije 250 ml právě vroucí vody a louhuje 3–5 min. dle chuti. Vhodné k celodennímu pití, a to až do množství 4 g jiaogulanu. Hotový nálev je čirý, vynikající nevtíravé chuti a vůně. Lze podávat i chlazený s ledem. Výborně osvěžuje teplý i studený.

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: